21 de medici și-au pus parafele în sprijinul lui Mircea Beuran în dosarul de corupție. Chirurgul, la final de proces: „N-am pretins și n-am luat bani de la nimeni!”

Chirurgul Mircea Beuran a declarat marți, 16 mai, în ultimul cuvânt, că în viața lui n-a luat șpagă, iar procurorii DNA au cerut Curții de Apel București să-l condamne pe medic la o pedeapsă cu executare pentru luare de mită, la finalul procesului în care șeful Clinicii de chirurgie de la Spitalul Floresca este judecat pentru că ar fi luat 10.000 de euro de la o tânără doctoriță în schimbul unui post sub conducerea sa. 21 de medici au depus caracterizări prin care au arătat că Mircea Beuran este un om cinstit.

Dr. Mircea Beuran a fost prezent la ultimul termen al apelului declarat de procurorii DNA împotriva hotărârii de achitare pe care medicul a obținut-o pe 17.11.2022 la Tribunalul Giurgiu.

Îmbrăcat într-un sacou de culoarea vișinei putrede, cu ochelarii de vedere spânzurați de gât, medicul a așteptat pe holurile instanței de la ora 14.00 când era programat procesul, până la ora 18.00 când a început cu adevărat.

Procurorul de ședință al DNA a cerut instanței de apel să îl condamne pe Mircea Beuran la o pedeapsă în regim de detenție pentru luare de mită.

În schimb, Mircea Beuran a spus că el n-a luat șpagă în viața lui și s-a declarat nevinovat.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*