”Vă mierlesc, vă tai capul, vă omor pe toţi”. Pedeapsa cu executare primită de un bărbat care a amenințat trei polițiști

Un bărbat din Cugir, recidivist, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a amenințat trei polițiști cu moartea. Cristian D. mai are ”la activ” o pedeapsă cu suspendare, care s-a adăugat pedepsei din noul dosar, astfel încât magistratul de la Judecătoria Alba Iulia a decis condamnarea în regim de detenție.

Cele trei fapte de ultraj au avut loc în 19 ianuarie 2021, iar prima hotărâre în instanță a fost pronunțată în 24 aprilie 2023. Astfel, în rechizitoriu, s-a reținut faptul că în seara zilei respective, bărbatul, în timp ce se afla în sediul unei benzinării și apoi la sediul Poliției Cugir a mimat o lovitură cu brațul drept înspre un agent de poliție și a adresat aceleiași persoane amenințări cu acte de violență și cu moartea.

Amenințări similare au fost adresate, ulterior, altor doi polițiști, în sediul instituției. Acțiunile bărbatului au fost filmate de către aparatele din dotarea polițiștilor, precum și de către un martor.

Unul dintre polițiști a declarat că, în timp ce se afla în timpul serviciului împreună cu un polițist local, a observat în interiorul unei staţii de carburanți două persoane de sex bărbătesc, dintre care una nu purta masca de protecţie. Pentru că unul dintre aceștia era sub influența băuturilor alcoolice și profera amenințări a fost imobilizat şi condus la autospeciala de poliție.

”În momentul încătuşării, inculpatul a fost auzit adresând cuvinte jignitoare la adresa organelor de poliţie prezente, spunând «îţi dau una». În timp ce se afla în incinta sediului poliţiei din oraşul Cugir, inculpatul a adresat cuvinte şi expresii jignitoare și a spus «te fac mă şi merg la Aiud 3 ani»”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*