Un individ din județul Satu Mare este subiectul unei anchete penale pentru trafic de droguri

Un individ din județul Satu Mare este subiectul unei anchete penale pentru trafic de droguri, întrucât a furnizat substanțe cu efecte psihoactive, inclusiv elevilor. Acesta a fost prins în colaborare cu un agent al Poliției.

Conform informațiilor furnizate de PortalSM, în intervalul 16 februarie 2023 – 3 aprilie 2023, individul a efectuat mai multe vânzări de droguri, inclusiv către un colaborator al Poliției.

Prinderea în flagrant a avut loc pe data de 3 aprilie, când polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au desfășurat o operațiune.

În urma perchezițiilor efectuate la locuința individului, s-a descoperit un pistol de calibru 9 mm și o pușcă cu aer comprimat, precum și 449 de proiectile, fără ca acesta să aibă autorizație pentru deținerea acestora în astfel de scopuri.

Momentan, individul se află în libertate și va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără deținerea unei autorizații eliberate conform legislației, a operațiunilor cu produse, știind că acestea pot avea efecte psihoactive.

Sursa: DDS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*