Un bărbat terorizează un sat din Satu Mare. Provoacă panică printre oameni

Un sat aparent liniștit din comuna Orașu Nou, satul Mujdeni, se confruntă cu o situație alarmantă de teroare, generată de un individ în vârstă de 56 de ani, pe nume C. Gheorghe, scriu colegii de la PresaSM.

Locuitorii din zonă susțin că acesta terorizează satul, aducându-le nesiguranță ziua și noaptea. Incidentele grave semnalate includ atacuri asupra vecinilor pe stradă, folosirea armelor cu potențial letal împotriva copiilor și fapte de violență asupra animalelor de companie și a fetelor pe care le avea în plasament. Autoritățile au intervenit în urma acestor acuzații și au luat măsuri pentru protecția victimelor.

Conform mărturiilor oferite localnicilor și prezentate în PresaSM, satul a fost afectat în ultimii trei ani de comportamentul agresiv al lui C. Gheorghe, care s-a întors în sat după o perioadă petrecută în Italia. Locuitorii simt că nu mai au parte de liniște și se confruntă cu situații de pericol din cauza acestuia. Se menționează că individul consumă alcool în exces și folosește arme de foc, trăgând aleatoriu cu pistolul și pușca. Chiar și după intervențiile poliției, în urma cărora i s-au confiscat armele și i-a fost anulat permisul de port armă, acesta dispune încă de un pistol cu electroșocuri și deranjează comunitatea prin folosirea constantă a petardelor, în special în orele târzii ale serii.

Unul dintre incidentele grave s-a soldat cu un atac asupra copiilor, când individul a tras cu arma în direcția lor. Poliția a intervenit, mobilizând trei echipaje din mai multe comune și două echipaje din Satu Mare. Deși acesta și-a pierdut permisul de port armă și i s-au confiscat armele, comunitatea este în continuare îngrijorată din cauza altor amenințări pe care le emite, utilizându-se de un pistol cu electroșocuri și de petarde.

De asemenea, există rapoarte că individul a provocat panică și intimidare prin atacarea vecinilor cu pușca, unul dintre aceștia necesitând chiar internare în spitalul de boli mentale, ca urmare a traumei suferite. În trecut, acesta a avut doi copii în plasament, însă situația s-a deteriorat întrucât aceștia erau supuși unor tratamente abuzive, inclusiv bătăi frecvente, ceea ce a dus la intervenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Satu Mare și la preluarea custodiei copiilor de către autorități. Soția individului a plecat înapoi în Italia, iar există informații că și ea a fost victima violenței în familie.

Situația este amplificată de amenințările constante emise de individ către toată lumea din sat. Majoritatea locuitorilor sunt femei văduve, iar copiii lor sunt plecați în străinătate, ceea ce creează un sentiment de frică și vulnerabilitate în rândul comunității. Locuitorii declară că le este teamă să vorbească despre a

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*