Un bărbat din Vâlcea, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru 35 de litri de motorină cumpărată ”la negru”. Avocat: ”Am avut azi recursul în casație, e halucinantă speța!”

Un bărbat a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare după ce a cumpărat 35 de litri de motorină, cu mai mulți ani în urmă, de la un mecanic de locomotivă. Curtea de Apel Pitești a decis că acesta trebuie să stea după gratii, prejudiciul fiind de 175 de lei.

Vâlceanul este reprezentat în instanță de avocatul Veronel Rădulescu, iar acesta – contactat de Gândul – a declarat în exclusivitate că această speță este ”halucinantă”.

39 de persoane au fost inculpate în acest dosar, fiind condamnate de Curtea de Apel Pitești după ce, pe fond, judecătoria le-a achitat. Bărbatul mai fusese condamnat, la trei ani de închisoare cu suspendare, iar acum – la vechea condamnare – se vor adăuga încă 2 ani de detenție.

Este, efectiv, halucinant ceea ce se întâmplă. Bărbatul a fost achitat, în primă instanță… Dar ar trebui să începem cu începutul. Au fost trimise în judecată 39 de persoane. Mecanici de locomotivă ar fi delapidat motorină, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei, respectiv 8.000 de euro.

Toți cei 39 de inculpați au fost condamnați. Cu executare, cu suspendare… Asta în condițiile în care, pe fond, judecătoria i-a achitat pe toți, iar Curtea de Apel Pitești – în trei termene – i-a condamnat pe toți.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*