Șeful Poliției Capitalei și șefa DSP dau explicații Parlamentului despre Congresul PNL

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, și șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, Oana Niculescu, se află azi la Comisiile parlamentare de apărare și sănătate pentru a da explicații despre cum a fost organizat Congresul PNL.

Prezența celor doi în fașa Parlamentului vine în urma unei solicitări făcute de membrii PSD din Comisiile de apărare și sănătate din Camera Deputaților. Aceștia au transmis luni o convocare oficială către șefii Direcției Generale a Poliției Municipiului București și ai Direcției de Sănătate Publică, pentru a da explicații cu privire la circumstanțele organizării și desfășurării congresului PNL. Ei vor trebui să vorbească despre legalitatea avizării acestui eveniment politic, despre modul în care au fost raportate testele COVID-19 pozitive din Capitală în perioada premergătoare congresului și despre dubla măsură în sancționarea încălcărilor restricțiilor de la această întrunire politică, în raport cu pedepsele aplicate cetățenilor obișnuiți.

Șeful Poliției Capitalei este audiat în Comisia de apărare de la ora 12:00, iar șefa DSP va fi audiată în Comisia de sănătate de la ora 13:00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*