Ședința Secției pentru procurori din 26 septembrie 2023 – Ordinea de zi soluționată

Justitie

SECŢIA PENTRU PROCURORI

Ordinea de zi soluționată din 26 septembrie 2023, ora: 11:00

Punctul 1 17851/2023

ELIBERARE DIN FUNCȚIE, PRIN PENSIONARE

1. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul MOCANU IULIAN, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău (17909/2023)

2. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul OANCEA CRISTIAN VALENTIN, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București (10822/2023)

page1image241550288 page1image241550592

Soluţie

1.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului MOCANU IULIAN, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. (unanimitate)

2.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului OANCEA CRISTIAN VALENTIN, procuror laParchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1148 Hotărârea nr. 1149

Punctul 2 17760/2023

DELEGARE ÎN FUNCȚIE DE CONDUCERE

1. Propunerea de delegare în funcția de procuror șef Secție judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a doamnei MANDICI VIORICA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17829/2023)

2. Propunerea de delegare în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a doamnei MIROIU FLORIANA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (18001/2023)

3. Propunerea de delegare în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Hunedoara din cadrul Serviciului teritorial Alba Iulia al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei CIBIAN GINA MONICA, procuror în cadrul acestei direcţii (17535/2023)

4. Propunere de delegare în funcţia de procuror şef al Serviciului teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție a domnului DUMITRU IOAN VALER DANIEL (17963/2023)

5. Propunerea de delegare în funcţia de procuror şef al Serviciului de urmărire penală din cadrul Secției de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a domnului ȘANDRU IOAN, procuror în cadrul acestei unități de parchet (18254/2023)

Soluţie

1. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de procuror șef Secție judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a doamnei MANDICI VIORICA, procuror în cadrul acestei

unități de parchet, începând cu data de 12.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția deprim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a doamnei MIROIU FLORIANA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 02.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Hunedoara din cadrul Serviciului teritorial Alba Iulia al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de

Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei CIBIAN GINA MONICA, procuror în cadrul acestei direcţii, începând cu data de 03.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

4. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef al Serviciului teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție a domnului DUMITRU IOAN VALER DANIEL, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef al Serviciului de urmărire penală din cadrul Secției de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a domnului ȘANDRU IOAN, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 03.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1150 Hotărârea nr. 1151 Hotărârea nr. 1152 Hotărârea nr. 1153 Hotărârea nr. 1154

Punctul 3

18119/2023

PRELUNGIRE DELEGARE ÎN FUNCȚIE DE CONDUCERE

1. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a domnului ONOFREI NICHIFOREL CONSTANTIN MARIUS, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17832/2023)

2. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a domnului MURARIU VIOREL, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17832/2023)

3. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași a domnului MIHNEA VASILE SILVIU, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17662/2023)

4. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef al Secției judiciare civile din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a doamnei REINCKE CARMEN – MIHAELA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17926/2023)

5. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița a doamnei BUZOIANU VERGINICA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17697/2023)

6. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a domnului DERLEAN PETRU ALEXANDRU, procuror în cadrul acestei unități de parchet (18005/2023)

7. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef al Serviciului de documente clasificate din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a doamnei PĂPUREANU MIHAELA – LILIANA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (18122/2023)

8. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim – procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a doamnei LUCA -AXENTE ALEXANDRA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (18340/2023)

9. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef Secție judiciară la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a domnului TOLOARGĂ CONSTANTIN-FLORIN, procuror în cadrul acestei unități de parchet (18266/2023)

Soluţie

1. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a domnului ONOFREI NICHIFOREL CONSTANTIN MARIUS, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a domnului MURARIU VIOREL, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai

mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași a domnului MIHNEA VASILE SILVIU, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 15.10.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

4. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror șef al Secției judiciare civile din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a doamnei REINCKE CARMEN – MIHAELA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 15.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția deprocuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița a doamnei BUZOIANU VERGINICA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 15.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai

mult de 6 luni. (unanimitate)

6. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a domnului DERLEAN PETRU ALEXANDRU, procuror încadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.11.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

7. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror șef al Serviciului de documente clasificate din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a doamnei PĂPUREANU MIHAELA – LILIANA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 03.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

8.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a doamnei LUCA -AXENTE ALEXANDRA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

9.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror șef Secție judiciarăla Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a domnului TOLOARGĂ CONSTANTIN-FLORIN, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1155 Hotărârea nr. 1156 Hotărârea nr. 1157 Hotărârea nr. 1158

Hotărârea nr. 1159 Hotărârea nr. 1160 Hotărârea nr. 1161 Hotărârea nr. 1162 Hotărârea nr. 1163

Punctul 4 18197/2023

Solicitarea formulată de domnul POPESCU CĂTĂLIN – ANDREI, procuror șef adjunct al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (12676/2023)

Soluţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât revocarea Hotărârii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al

Magistraturii nr.898/27.06.2023. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1164

Punctul 5 18195/2023

Desemnarea psihologilor în vederea testării psihologice/reexaminării psihologice în procedura de reîncadrare prevăzută de dispozițiile art.216 alin.(2) și (3) din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor (4/7071/2023)

Soluţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit comisiile de psihologi în vederea testării psihologice/reexaminării psihologice în procedura de reîncadrare prevăzută de dispozițiile art.216 alin.(2) și (3) din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1165

Punctul 6 18350/2023

Solicitarea doamnei IOSIPESCU MIHAELA LARISA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în prezent detaşată la Consiliul Superior al Magistraturii, de modificare a datei de eliberare din funcţie, prin pensionare, prevăzute în Hotărârea Secţiei pentru procurori nr. 1071/10.08.2023 (16187/2023)

Soluţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât modificarea datei de eliberare din funcţie, prin pensionare, dispusă prin Hotărârea Secţiei pentru procurori nr.

1071/10.08.2023. (unanimitate)

Punctul 7

Hotărârea nr. 1166

18392/2023

Solicitarea doamnei SILVESTRU DENISA, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de eliberare din funcţie, prin demisie (17542/2023)

Soluţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţia de procuror, prin demisie, a

doamnei SILVESTRU DENISA, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, începând cu data de 28.10.2023. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1167

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*