Ședința Secției pentru procurori din 19 septembrie 2023 – Ordinea de zi soluționată

SECŢIA PENTRU PROCURORI

Ordinea de zi soluționată din 19 septembrie 2023, ora: 10:00

Punctul 1 17754/2023

ELIBERARE DIN FUNCȚIE, PRIN PENSIONARE

1. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna PERJU IULIANA, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău (10582/2023)

2. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul VIȘAN FLORIN – DANIEL, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș (17487/2023)

3. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul TITERLEA DANIEL,

page1image553492240 page1image553492544

procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea (17569/2023)

4. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul FILIP AURELIAN, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu (9135/2023)

Soluţie

1.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei PERJU IULIANA, prim procuror adjunct laParchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, având gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel. (unanimitate)

2.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului VIȘAN FLORIN – DANIEL, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. (unanimitate)

3.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului TITERLEA DANIEL, procuror în cadrulParchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)

4.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului FILIP AURELIAN, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1124 Hotărârea nr. 1125 Hotărârea nr. 1126 Hotărârea nr. 1127

Punctul 2 17382/2023

DELEGARE ÎN FUNCȚIE DE CONDUCERE

1. Propunerea de delegare în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a doamnei MANE LOREDANA LĂCRĂMIOARA, procuror șef Secție judiciară în cadrul acestei unități de parchet (17329/2023)

2. Propunerea de delegare în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a domnului BĂLINEANU ADRIAN, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17486/2023)

3. Propunerea de delegare în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a domnului PÎRCĂLĂBESCU NICOLAE, prim procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet (17604/2023)

4. Propunerea de delegare în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu

BujoradomnuluiCUZINICOLAEVALERIAN,procuror laParchetuldepelângăJudecătoriaLiești (17492/2023)

5. Propunerea de delegare în funcția de procuror șef Secție judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a domnului GHICA EDUARD, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17605/2023)

6. Propunerea de delegare în funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari a domnului ANDREI CRISTIAN ION, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în prezent, delegat în funcţie de execuţie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari (17827/2023)

Soluţie

1. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluja doamnei MANE LOREDANA LĂCRĂMIOARA, procuror șef Secție judiciarăîn cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a domnului BĂLINEANU ADRIAN, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea analizării propunerii de delegare în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vranceaa domnului PÎRCĂLĂBESCU NICOLAE, prim procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet. (unanimitate)

4. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor a domnului CUZI NICOLAE VALERIAN, procuror la Parchetul de pe

lângă Judecătoria Liești, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de procuror șef Secție judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a domnului GHICA EDUARD, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 14.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

6.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât delegarea în funcția de prim procuror al

Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari a domnului ANDREI CRISTIAN ION, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, începând cu data de 20.09.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1128 Hotărârea nr. 1129 Hotărârea nr. 1130 Hotărârea nr. 1131 Hotărârea nr. 1132

Punctul 3 17693/2023

PRELUNGIRE DELEGARE ÎN FUNȚIE DE CONDUCERE

1. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus a domnului AMARIE CĂTĂLIN LEONARD, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș (17103/2023)

2. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a domnului MITON KRISTI RUDOLF, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17454/2023)

3. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc a doamnei SUTO AGOTA KINGA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17276/2023)

4. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjuda domnului ENE DĂNUȚ, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17374/2023)

5. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat a domnului PENCEA ȘTEFĂNIȚĂ MUGUREL, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova (17563/2023)

6. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni a domnului PETRE VASILE DANIEL, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17367/2023)

7. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a doamnei MANOLIU LILIANA MIHAELA, procuror în cadrul acestei unități de parchet (17491/2023)

8. Propunerea de prelungire a delegării în funcția de procuror militar șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a domnului MIRCEA ADRIAN, procuror general militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel (17416/2023)

Soluţie

1. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus a domnului AMARIE CĂTĂLIN LEONARD, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, începând cu data de 15.10.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a domnului MITON KRISTI RUDOLF, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc a doamnei SUTO AGOTA KINGA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

4. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud a domnului ENE DĂNUȚ, procuror în cadrul acestei unități deparchet,începândcudatade02.10.2023, pânălaocupareafuncțieiprinconcurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat a domnului PENCEA ȘTEFĂNIȚĂ MUGUREL, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile

legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

6. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni a domnului PETRE VASILE DANIEL, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

7. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a doamnei MANOLIU LILIANA MIHAELA, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

8. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror militar șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a domnului MIRCEA ADRIAN, procuror general militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, începând cu data de 01.10.2023, până la ocuparea

funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1133 Hotărârea nr. 1134 Hotărârea nr. 1135 Hotărârea nr. 1136 Hotărârea nr. 1137 Hotărârea nr. 1138 Hotărârea nr. 1139 Hotărârea nr. 1140

Punctul 4 17763/2023

Cererea formulată de domnul GHEORGHE CRISTIAN, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București, de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București sau Parchetul de pe lângă Tribunalul București, la încetarea mandatului funcției de conducere (16722/2023)

Soluţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activității domnului GHEORGHE CRISTIAN, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București, într-o funcție de execuție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București, începând cu data încetării mandatului funcției de conducere, respectiv 01.01.2024. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1141

Punctul 5 17764/2023
Notă privind componența comisiilor de examinare la concursul sau examenul pentru

numirea în funcții de conducere a procurorilor, organizat în perioada 01 august – 22 noiembrie 2023 (15350/2023)

Soluţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componența comisiei de examinare și a comisiei de contestații la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor, organizat în perioada 01 august – 22 noiembrie 2023. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1142

Punctul 6 17761/2023

NUMIRE ÎN FUNCȚIE DE CONDUCERE

1. Propunerea de numire în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a doamnei HIRA CAMELIA – MĂDĂLINA (8/16716/2023)

2. Propunerea de numire în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Pitești din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a doamnei DIACONU ANTONIA (6/16716/2023)

3. Propunerea de numire în funcția de procuror șef al Biroului teritorial Călărași din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a doamnei ALBU CONSTANȚA – VIORICA (7/16716/2023)

Soluţie

1.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a doamnei HIRA CAMELIA – MĂDĂLINA, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 20.09.2023. (unanimitate)

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Pitești din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a doamnei DIACONU ANTONIA, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 20.09.2023. (unanimitate)

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror șef al Biroului teritorial Călărași din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și TerorismadoamneiALBUCONSTANȚA–VIORICA, pentruoperioadăde3ani,începând cu data de 20.09.2023. (unanimitate)

Hotărârea nr. 1143 Hotărârea nr. 1144 Hotărârea nr. 1145

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*