Sătmăreancă bătută cu brutalitate de fostul soț! Femeia a rămas fără dinți

Într-un incident şocant petrecut în municipiul Satu Mare, o mamă a cinci copii a fost bătută de fostul soţ în faţa unei unităţi de învăţământ, până când şi-a pierdut dinţii din gură, scrie PresaSM. Deşi femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva agresorului, acesta a încălcat ordinul şi a atacat-o fizic în public pe data de 22.03.2023.

Poliţia Municipiului Satu Mare a emis imediat un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, care a fost confirmat ulterior de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În timp ce cei doi au fost căsătoriţi şi au avut împreună cinci copii, au decis să se despartă la începutul acestui an şi să locuiască separat.

Agresorul a recunoscut că a lovit-o pe femeie în timpul unei discuţii contradictorii, dar susţine că a lovit-o în zona pieptului şi nu în faţă. Indiferent de circumstanţe, agresiunea fizică este inacceptabilă şi poate avea consecinţe grave pentru victime.

Este important să se respecte ordinele de protecţie şi să se ia măsuri concrete pentru a proteja victimele violenţei domestice. Individul a fost avertizat că, dacă încalcă ordinul de protecţie, va fi imediat reţinut şi dus în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Sursa: PresaSM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*