Sătmărean reținut după ce a fost prins la volan fără permis și cu „dumele” la el

FOTO cu caracter ilustrativ

Bărbat reținut pentru 24 de ore pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și fals privind identitatea

La data de 15 iunie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni au identificat în trafic, pe DJ 109L între localitățile Băbești și Turț, un bărbat, de 44 de ani, din Halmeu, aflat la volanul unui autovehicul.

Din verificările efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentu nicio categorie și că acesta s-a prezentat sub identitatea altei persoane încercând să inducă în eroare polițiștii.

Față de bărbat, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și fals privind identitatea.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentat instanței, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*