Rolul crucial jucat de un român din diaspora în prevenirea unui asasinat: „O să asistați la filme horror”

Un bărbat din județul Hunedoara, plecat la muncă în Belgia și întors în țară cu o pușcă și un pistol, deținute ilegal, pentru a-și ucide fosta soție și foștii socrii din România, a fost condamnat la trei ani și cinci luni de închisoare cu executare. Sentința scoate la iveală rolul crucial jucat în prevenirea asasinatului de un alt român din Belgia.

Un bărbat de 40 de ani din județul Hunedoara, prins în luna iunie 2022 având asupra sa o pușcă de vânătoare (letală) cu mai multe cartușe și un pistol neletal, arme pe care bărbatul le deținea ilegal și pe care le-a adus din Belgia, cu intenția de a-și omorî fosta soție și pe părinții acesteia, a fost condamnat în primă instanță la trei ani și cinci luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sentința Judecătoriei Deva, care nu este definitivă, scoate la iveală că în data de 2 iunie 2022, o femeie din județul Hunedoara a depus la Poliție o plângere prin care arăta că fostul său soț, aflat la lucru în Belgia, a amenințat-o în cursul anului 2021 și 2022, atât pe ea, cât și pe părinții ei, cu acte de violență. Femeia a spus că a decis să depună plângere după ce a aflat că soțul său urmează să vină în România.

Femeia a pus la dispoziția polițiștilor și mesajele de amenințare primite de la fostul său soț. „Așa cum mi-ati distrus viața, o să vă distrug și eu, doar că plătiți și penalități”, „Povestea mea o să ajunga la TV, o să audă toata țara de mine”, „Toată viața o să mi-o dedic vouă, nici nu știi ce îmi poate capul”, „Mă jur pe viata lu …… că o să îl fac bucăți”, „O să vă rezolv astfel încât să ajungeți la știri”, „O să asistați la filme horror live”. Sunt doar câteva dintre mesajele trimise de bărbat fostei sale soții.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*