„Răsplata” unui român care i-a „turnat” pe clienții unei terase, bănuiți că fumează substanțe interzise. „Aveau o stare euforică”

Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a apelat nejustificat numărul de urgență după ce a sunat la 112 pentru a reclama că, pe o terasă din oraș, un client fumează substanțe interzise. Amenda a fost menținută în instanță.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Drobeta Turnu-Severin, un bărbat din oraș a contestat o amendă de 2.000 de lei primită de la polițiști pentru că a apelat nejustificat numărul de urgență 112. În procesul pentru anularea sancțiunii, bărbatul a arătat că la începutul anului 2022 a suferit o intervenție foarte gravă la pancreas, în Turcia, iar în 28 august 2022 a hotărât să meargă cu doi prieteni la o terasă.

Bărbatul a arătat că „de obicei nu consumă băuturi alcoolice, mai ales că până în prezent, a urmat o dietă strictă, și a luat hotărârea să meargă cu prietenii să mai vorbească, să le spună prin ce a trecut”.

Bărbatul susține că la câteva minute de la ajungerea sa pe terasă „a văzut la o masă alăturată un grup format din șase persoane, o femeie şi cinci bărbați care fumau şi aveau o stare euforică”. Severineanul susține că „a încercat să audă ce vorbesc şi a observat că vorbeau în altă limbă şi a presupus că sunt străini”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*