Profesorul din Craiova care i-a cerut unei eleve să dea testul la el acasă

Un profesor de la Colegiul pedagogic Ștefan Velovan din Craiova a cerut favoruri sexuale unei eleve de clasa XII-a în schimbul unei note bune.

Fata muncea ca să se întrețină, motiv pentru care acumulase absențe la școală. Bărbatul, care îi era diriginte, i-a cerut să dea testul la el acasă, ”cu picioarele desfăcute”, deoarece în caz contrar ar putea să nu promoveze, deci să nu intre în examenul de Bacalaureat, potrivit Libertatea.

În timpul unei discuții telefonice, după ce i-a sugerat prima dată acest lucru, eleva l-a pus pe profesor să repete, iar în acel moment fata l-a înregistrat și a mers la poliție, unde a depus plângere.

„Cu ocazia redării înregistrării convorbirii telefonice, s-a stabilit faptul că inculpatul îi solicita persoanei vătămate ca, în dimineața zilei de 24 mai 2022, orele 8.00, să se deplaseze în cartierul Craiovița Nouă, la adresa sa de domiciliu, pentru a susține o lucrare specială, explicându-i acesteia în același timp că lucrarea trebuie să fie în pat și întrebând-o dacă cunoaște ce face un bărbat cu o femeie în pat”, au consemnat investigatorii, conform sursei citate.

Inculpat și judecat sub control judiciar, profesorul în vârstă de 66 de ani a cerut instanței ca pe timpul judecatei să poată profesa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*