Problema cerșetorilor, în vizorul autorităților sătmărene! Zeci de sancțiuni aplicate

În perioada 18-20 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală, intervenind totodată la evenimentele semnalate de cetățeni.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 102 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de aproximativ 26.000 de lei.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 18-20 august a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 350 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în 25 de cazuri, dintre care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 7 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*