Primar trimis în judecată fiind acuzat că a violat o fată de numai 12 ani

Primarul din Ştefăneştii de Jos Ilfov şi alţi şapte inculpaţi au fost trimişi joi, 2 iunie, în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care și cea de viol al unei fete de 12 ani.

Primarul din Ştefăneştii de Jos (Ilfov), Ionel Robert Ştefan, a fost trimis în judecată de DIICOT, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, loviri şi alte violenţe şi influenţarea declaraţiilor, într-un dosar în care este acuzat că a violat, alături de alţi bărbaţi, o fată de 13 ani, care a rămas însărcinată şi apoi a născut un copil.

În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi fiul primarului pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, după ce procurorii au descoperit în camera acestuia, în timpul efectuării unor percheziţii în luna februarie, 7,25 grame de canabis.

Alături de primar şi fiul acestuia au fost trimise în judecată alte şase persoane acuzate de trafic de minori, viol, loviri şi alte violenţe, influenţarea declaraţiilor.

Procurorii susţin că inculpaţii din acest dosar au traficat şi exploatat sexual în mod constant, în perioada 2017-2018, o minoră în vârstă de 13 ani.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*