Polițiștii sătmăreni au dat amenzi pe bandă rulantă! Sute de sancțiuni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 26 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 125 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto.

Exemple:

5 conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 53 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 107 și 124 de km/h, pe tronsoane de drum cu viteza legală maximă admisă de 50, respectiv 70 km/h.

Doi conducători auto, de 22, respectiv 37 de ani au fost identificați, în trafic, în timp ce efectua manevra de depășire pe tronsoane de drum unde depășirea este interzisă.

Polițiștii au identificat, în trafic, în municipiul Satu Mare, un tânăr, de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, care a adoptat un comportament agresiv prin accelerarea repetată a motorului, de natură a stânjeni persoanele aflate în zona drumului public.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*