Piedone, așteptat astăzi în instanță pentru contestația la executare în Dosarul Colectiv

Fostul primar Cristian Popescu Piedone este așteptat joi, 16 iunie, la Curtea de Apel București, unde se judecă prima cale extraordinară de atac exercitată de acesta împotriva condamnării definitive de 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv. Piedone ar putea să fie adus cu duba în instanță sau poate să intre prin videoconferință de la Rahova pentru a-și susține cererea.

Dosarul 3683/2/2022 având ca obiect contestație la executare al lui Cristian Popescu Piedone a fost înregistrat pe 19 mai 2022 și va fi strigat în cursul zilei de astăzi la Curtea de Apel București.

În afară de acestă cale de atac Piedone mai poate formula contestație în anulare sau recurs în casație, poate cere întreruperea pedepsei pe motive de sănătate sau poate să ceară revizuirea, dacă găsește probe noi despre care judecătorii nu aveau cunoștință la momentul pronunțării deciziei de condamnare. Așadar, cel puțin teoretic, Piedone are la dispoziție cinci căi legale de a scăpa din pușcărie, rămâne de văzut care va fi strategia fostului edil.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*