Muncitori în construcții cercetat pentru înșelăciune și tâlhărie! Lucra la Satu Mare și devenea violent dacă nu primea mai mulți bani

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a fost reținut de către polițiști și este cercetat sub acuzațiile de înșelăciune și tâlhărie.

Individul este acuzat că a promis efectuarea unor lucrări de construcții la prețuri avantajoase sau chiar fără a stabili un preț concret, iar la finalul lucrărilor solicita sume mult mai mari decât cele convenite inițial. De asemenea, acesta devenea agresiv în comportament și limbaj în încercarea de a obține bani de la persoanele care îl angajaseră.

Împreună cu complicii săi, individul a acționat în această manieră în ultimele șase luni în județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj. În special, ei vizau zonele rurale și își promovau activitatea prin anunțuri sau fluturași publicitari, prezentându-se ca specialiști în reparații de acoperișuri.

Conform informațiilor furnizate de Poliția județului Maramureș, în perioada ianuarie-iulie 2023, bărbatul a fost contactat de mai multe persoane interesate de efectuarea lucrărilor de construcții, în special la acoperișuri. Inițial, acesta convenea telefonic un preț avantajos cu beneficiarii, însă ulterior, solicită sume mult mai mari decât cele convenite inițial. În alte cazuri, individul evita stabilirea unei sume exacte pentru lucrările respective și, la finalizare, cerea sume mult peste valoarea de piață. Pentru a obține ilegal aceste sume de bani, el recurgea la comportament agresiv, amenințări și acte de violență.

Marți, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând să fie continuată ancheta în acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*