Logica reducerii la absurd, folosită pentru achitarea lui Gabriel Oprea. Teoria l-a „ucis” a doua oară pe polițistul Bogdan Gigină

Polițistul Bogdan Gigină ar fi murit oricum în seara de 20 octombrie 2015, din cauza condițiilor de pe carosabil și a vizibilității reduse, indiferent dacă fostul ministru de Interne circula legal sau ilegal în „coloană oficială”, sunt concluziile judecătorului Sorin-Vasile Ivanciuc, pentru achitarea lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă.

Motivarea achitării lui Gabriel Oprea pare scoasă de bot-ul Chat GPT după ce a primit un „input” cu tratatele de drept ori, mai curând, de inteligența artificială ION de la Palatul Victoria, care tocmai a primit un „upgrade” pentru a lucra la Tribunalul București.

Judecătorul fondului a emis o argumentație din care rezultă că polițistul Bogdan Gigină ar fi murit oricum la ghidonul motocicletei, atunci când ar fi întâlnit condiții de asfalt umed și vizibilitate redusă, indiferent dacă se afla sau nu în mod legal pe data de 20 octombrie 2015 în dispozitivul care îl escorta acasă pe ministrul de Interne.

„În opinia Tribunalului, prezența victimei în dispozitivul de însoțire a inculpatului, independent de caracterul legal sau nelegal al măsurii dispuse, nu constituie o condiție necesară și suficientă pentru producerea decesului victimei, acest efect fiind determinat în mod nemijlocit de modalitatea defectuoasă de semnalizare a lucrărilor de intervenție realizate în carosabil”, conchide, sec, judecătorul Sorin-Vasile Ivanciuc.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*