Legile sunt făcute doar pentru unii! Tânăr oșan prins drogat, făr permis și cu mașina neinmatriculată

La data de 31 iulie, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Moților din localitatea Negrești-Oaș, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, iar conducătorul acestuia nu s-ar fi conformat semnalelor polițiștilor și ar fi accelerat cu scopul de a se sustrage.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, reușind la scurt timp să îl oprească, pe strada Mihai Viteazu, stabilind totodată identitatea acestuia, fiind vorba despre un tânăr de 18 ani, domiciliat în localitatea Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu ar deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus, iar acesta ar figura ca fiind neînmatriculat.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, care ar fi indicat un rezultat pozitiv pentru substanța denumită metamfetamină.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*