Judecători din Bihor și Satu Mare, admiși la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție

Șase magistrați de la instanțe din Bihor și Satu Mare au fost declarați admiși la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, sesiunea mai – octombrie 2022. Aceștia au avut la dispoziție 12 posturi oferite în raza de competență a Curții de Apel Oradea. Rezultatele au fost publicate, vineri, de Consiliul Superior al Magistraturii, după soluționarea contestațiilor, scrie bihorjust.ro.

Doar unul din cele patru posturi din cadrul Secției I Civile de la Tribunalul Satu Mare a fost ocupat în urma acestui concurs. Judecătorul Corneliu Lucian Căpitan a obținut 91 de puncte și va avansa de la Judecătoria Satu Mare la Tribunalul județean.

La Secția a II-a civilă a Tribunalului Bihor – unde au fost disponibile 4 posturi – va promova doar unul dintre cei doi candidați înscriși. Este vorba despre judecătoarea Oana Elena Talagiu, de la Judecătoria Oradea, la Satu Mare.

Concursul a fost organizat în perioada mai – octombrie 2022 și a constat în susținerea unei probe care a avut ca obiect evaluarea activității și a conduitei candidaților în ultimii trei ani de activitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*