Jaf sub filajul poliției. Cum a fost prinsă o bandă periculoasă de hoți care a dat lovituri în cinci județe

O bandă de hoți, membri ai aceleiași familii, specializată în furturi din societăți comerciale, care a dat lovituri în cinci județe, a fost trimisă în judecată în Alba pentru o faptă care s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor.

Concret, oamenii legii i-au lăsat pe infractori să intre și să fure din incinta societății comerciale, după care i-au oprit în trafic și i-au prins în flagrant cu bunurile asupra lor. De obicei, banda celor cinci furau produse în valoare de peste 50.000 de lei, uneori chiar aproape de 100.000 de lei. De la firma din Sebeș, furtul a fost ceva mai mic ca valoare, de circa 10.000 de lei.

Cei cinci sunt din județul Argeș și au mai dat ”lovituri” în alte județe precum Vâlcea, Sibiu și Bihor. În urma acțiunii de filaj din Alba au fost identificați cinci bărbați, care apoi au fost cercetați pentru furt calificat și complicitate.

Totul a început după ce un bărbat din Pitești, patron al unei firme a făcut o plângere în care a zis că în noaptea de 18/19.05.2022, autori necunoscuți au pătruns, prin escaladare, în incinta societății al cărei administrator este de unde au sustras bunuri în valoare de 80.000 lei: scule, prelungitoare, polizoare, cupru și motorină.

Oamenii legii au făcut un dosar penal și au întocmit rapid un cerc de suspecți. Magistrații au admis cererea de urmărire, iar polițiștii din Pitești supravegheau fiecare pas al acestora. Cei cinci bărbați au plecat cu o dubă, în data de 21 iulie 2022, înspre Sebeș. Pe drum, aceasta a fost preluată sub supraveghere de către polițiștii din Alba.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*