Funcții de șefi în parchete au fost scoase la concurs și la Satu Mare

Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea, în perioada august – noiembrie 2022, a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii. Sunt disponibile 213 posturi, dintre care 10 la unități de parchet din Bihor și Satu Mare.

Organizarea concursului – între 1 august și 16 noiembrie 2022 – a fost decisă prin Hotărârea 1061din 28 iunie 2022 a Secției pentru procurori a CSM.

În Bihor și Satu Mare sunt vacante următoarele funcții de conducere:

Înscrierile se pot face până pe 22 august, inclusiv, prin cerere depusă la Institutul Național al Magistraturii. Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse la CSM, direct sau prin poștă, până pe data de 23 septembrie 2022.

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

  • 2 octombrie – 24 octombrie 2022 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres
  • 4 octombrie – 2 noiembrie 2022 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere
  • 6 noiembrie 2022 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Mai multe detalii, AICI.

DOCUMENT – Funcţiile de conducere (procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct) vacante şi care urmează a se vacanta la data de 1 ianuarie 2023:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*