FOTO. Poliția și Crima Organizată au luat la puricat Oașul. Șoferi prinși drogați pe bandă rulantă

Polițiștii negreșteni au organizat sâmbătă o acțiune în sistem integrat în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, polițiști de frontieră, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localității Negrești Oaș și a localităților limitrofe.

Tânăr din Bixad, sub influența THC și cocaină

În jurul orei 21.20, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Bixad, care se afla la volanul unui autoturism pe raza orașului Negrești Oaș și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță tip vegetală de culoare verzuie care aparținea unui tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism.

Bărbat din Cămărzana, pozitiv la cocaină și cu alcoolemie mare!

În jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la cocaină.

Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive și stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Alt bărbat din Cămărzana, pozitiv la cocaină

În jurul orei 22.40, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță praf de culoare albă care se afla în autoturismul acestuia.

Fără permis, cu mașină neînmatriculată, dar cu droguri la el!

În jurul orei 23.00, polițiștii angrenați în acțiune au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din Cămărzana, care conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu fără a avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Persoana de la volan nu a putut fi testată cu testul rapid tip JusCheck, astfel că a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. De asemenea, polițiștii au ridicat din interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde oliv.

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana depistată nu posedă permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat.

Șofer prins drogat cu cannabis

Tot în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu iar în urma testării acestuia cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat din interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde oliv. În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale în cadrul cărora cercetările continuă.

Toate substanțele ridicate de polițiști au fost preluate de specialiștii din cadrul S.C.C.O. Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.


Notă: Facem precizarea că, în toate cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*