FOTO. Mamă condamnată la închisoare. Și-a aruncat copilul în toaleta unei benzinării din Satu Mare

Andreea A., în vârstă de 30 de ani, mama care și-a abandonat bebelușul în toaleta unei stații de carburanți din municipiul Satu Mare, în august 2020, a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare cu executare de către judecătorii Curții de Apel Oradea, potrivit informațiilor PresaSM.

Femeia va mai trebui să plătească și despăgubiri morale în valoare de 50.000 de lei. Este important de precizat că femeia a fost condamnată fără acord de vinovăție.

Reamintim faptul că joi, 6.08.2020, o femeie a născut într-o benzinărie din municipiul Satu Mare, situată pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM, că femeia, în vârstă de 30 de ani, a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

În jurul orei 18.40, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Noroc cu un angajat al stației de carburanți, care a auzit plânsetul copilului și l-a salvat de la moarte.

Potrivit informațiilor PresaSM, după ce a născut, femeia s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat.

Fetița este în afara oricărui pericol. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*