Fondatorul Bismobil Kitchen acuzat că a păgubit sute de români și moldoveni: A evadat după ce a rupt și aruncat brățara de monitorizare

Mihail Șaran, escrocul suspectat că a înșelat sute de clienți din România și Republica Moldova lăsându-i fără bunurile plătite, pare că a intrat în pământ.

Fondatorul Companiei Bismobil Kitchen, cercetat pentru escrocherie în proporții deosebit de mari, cu prejudiciu de peste 40 de milioane de lei, este de negăsit.

Șaran a fugit din sediul judecătoriei din Chișinău, înainte ca magistrații să-i înlocuiască arestul la domiciliu cu arestul preventiv, pentru că ar fi influențat martorii.

Avocatul său susține că și familia sa își face griji, mai ales că după ce și-a scos brățara electronică prin care era monitorizat de autorități, și-ar fi aruncat și telefonul. Totul s-a întâmplat, vineri, 7 aprilie, la scurt timp după ce judecătoria Chișinău cu sediul Ciocana a decis că omul de afaceri trebuie să revină după gratii.

„Rudele își fac griji. E o situație critică mai mult pentru el. Nu știu de ce anume această decizie și-a asumat, dar ați văzut și din înregistrările video nu a fost o decizie planificată. Dacă și eu ca avocat îmi fac griji daca totul este bine cu el. Să nu fie și o tendință suicidală din partea lui”, a precizat avocatul lui Șaran.

Alexandru Bot a declarat că s-a despărțit de clientul său, vineri, în jurul orei 9 și 45 de minute.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*