Farmacistul-anarhist, băgat la pușcărie pentru violența mesajelor: „Cumpăr de la târg spray paralizant și cuțit, fac și Molotov!”

Alexandru Veștea – un farmacist care a amenințat cu moartea o procuroare și a promis că dă foc Parchetului unde aceasta lucrează – a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu executare pentru ultraj judiciar.

Nemulțumit de o soluție dată de procuroare, bărbatul a trimis zeci de e-mail-uri în perioada mai-septembrie 2021, în care amenința că va comite un atac cu sticle Molotov asupra Parchetului, îi va bate pe cei care l-au neîndreptățit și, la final, va ucide „și un procuror nevinovat”.

Curtea de Apel București a infirmat hotărârea instanței de fond și a schimbat regimul de executare al pedepsei lui Alexandru Veștea din închisoare cu suspendare în închisoare cu executare. Decizia luată joi, 8 decembrie, este definitivă.

Bărbatul, de profesie farmacist, este trimis în judecată pentru comiterea a trei infracţiuni de violare de domiciliu, a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, a unei infracţiuni de violenţă în familie, a unei infracţiuni de hărţuire, şi a unei infracţiuni de ameninţare.

În apelul formulat, procurorii au solicitat instanței majorarea pedepsei cu încă 3 ani, maximum prevăzut de lege pentru ultraj judiciar.

CONTINUAREA AICI

1 comentariu

  1. Are dreptate omul.il cunosc de f mult timp.un exemplu de etică și deontologie profesionala.inebuneste când este furat pe fata.chiar îl salut fe această cale și îi urez tot binele din lume și să fie tare.ionut Voiculescu (los asistenta)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*