Elena Udrea să facă rost de 900.000 de euro înainte de a fugi din țară

Înainte ca Elena Udrea să fie condamnată la 6 ani de pușcărie în Dosarul „Gala Bute” și să înceapă scurtul „surghiun” în Bulgaria, fosta „blondă” de la Cotroceni s-a folosit de un articol de presă pentru a cere ridicarea sechestrului de pe 900.000 de euro. Prezentăm extrasele relevante din motivarea deciziei prin care instanța i-a respins Elenei Udrea cererea de ridicare a sechestrului, lăsând-o, practic, fără 900.000 de euro înainte de a fugi din țară.

Pe data de 29 martie 2022, Elena Udrea venea la Curtea de Apel București îmbrăcată într-un sacou sobru, purtând la gât două lănțișoare: unul cu o cruciuliță și unul cu Maica Domnului.

Cu o atitundine smerită, de om căruia i s-a făcut o mare nedreptate, Udrea a declarat presei că patronul Realitatea Tv, Maricel Păcuraru, tocmai ar fi recunoscut într-un interviu că ar fi preluat pachetul majoritar de acțiuni la Editura Evenimentul zilei și Capital.

Numai că instanța nu crede în presă cum nu crede Moscova în lacrimi, așa că judecătoarea a făcut o scurtă verificare la Registrul Comerțului și a aflat că Dan Andronic  e încă „boss” la societatea respectivă, așa că nu a înghițit „gălușca” potrivit căreia Maricel Păcuraru ar fi preluat acțiunile.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*