Două victime din dosarul fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

Două tinere, despre care Observatornews spune că sunt victime în dosarul DIICOT în care frații Tate sunt arestați preventiv, susțin că în dosar au fost „trecute” ca părți vătămate fără ca ele să se declare victime ale fraților Tate.

Curtea de Apel București a decis ca frații Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv. În apărarea fraților Tate sar chiar două dintre presupusele victime. Beatrice, una dintre victimele din dosar, care și-a făcut inclusiv un tatuaj „Tate Girl” a declarat pentru Observatornews.ro că nu se consideră o victimă a fraților Tate.

„Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile? (…) Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus tânăra.

La rândul său, o altă tânără, Yasmin, care nu vorbește limba română și care are un tatuaj „Tate owned” (deținută de Tate), le-a declarat reporterilor că „nu este proprietatea nimănui”. „Pot să îmi fac ce tatuaj vreau”, a mai declarat tânăra.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*