Decanul Baroului Satu Mare, Avocat Băculescu Vlad și Avocatul Șuta Mihai, aleși în Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România

Din Baroul Satu Mare, doi avocați au fost selectați pentru a face parte din Consiliul UNBR pentru mandatul 2023-2027. Avocatul Băculescu Vlad-Victor, decanul Baroului Satu Mare, și avocatul Șuta Mihai-Dan au fost aleși în această poziție de responsabilitate.

Această alegere reprezintă o recunoaștere a abilităților și competențelor acestor doi avocați din Satu Mare. Av. Băculescu Vlad-Victor și Av. Șuta Mihai-Dan vor avea oportunitatea de a aduce contribuții semnificative la dezvoltarea și consolidarea sistemului juridic din România prin intermediul reprezentării lor în Consiliul UNBR.

Consiliul UNBR reprezintă o platformă esențială pentru luarea deciziilor în ceea ce privește politicile și direcțiile de dezvoltare ale profesiei de avocat în țară. Această structură asigură o voce comună și unitară pentru avocații din întreaga țară și facilitează colaborarea între barouri pentru a promova interesele profesionale și a asigura respectarea valorilor etice și standardelor juridice.

Este important să subliniem importanța unei astfel de reprezentări în Consiliul UNBR pentru Baroul Satu Mare. Avocații locali vor avea oportunitatea de a implica probleme specifice regiunii în dezbaterile și deciziile privind profesia de avocat la nivel național. Prin intermediul reprezentării lor în Consiliul UNBR, acești avocați pot contribui la îmbunătățirea legislației și a practicilor juridice, luând în considerare particularitățile și nevoile locale.

În concluzie, alegerea avocaților Băculescu Vlad-Victor și Șuta Mihai-Dan în Consiliul UNBR reprezintă o realizare remarcabilă pentru Baroul Satu Mare și demonstrează recunoașterea meritelor și calităților acestor profesioniști în domeniul juridic. Le dorim succes în noua lor funcție și suntem încrezători că vor reprezenta cu mândrie și dedicație interesele avocaților din Satu Mare și ale întregii profesii de avocat din România.

Sursa: Dincolo de Sport

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*