Decanul Baroului Satu Mare, av. Vlad Baculescu, își sărbătorește azi ziua de naștere

În data de 16 noiembrie, avocatul Vlad Baculescu, decanul Baroului Satu Mare, își serbează ziua de naștere, prilej cu care reflectăm asupra contribuțiilor sale semnificative în domeniul juridic și implicarea activă în viața comunității.

Născut în anul 1980, av. Vlad Baculescu și-a început cariera în cadrul Baroului Satu Mare încă din 2006. Cu pasiune pentru drept și o dedicare notabilă, a devenit decan al Baroului Satu Mare începând din 2019, fiind reales în funcție și în anul curent. Prin experiența sa vastă în domeniul juridic, av. Baculescu a adus o contribuție esențială la dezvoltarea și consolidarea sistemului juridic local.

Pe lângă activitatea sa profesională remarcabilă, av. Vlad Baculescu a ales și implicarea în sfera politică, devenind președinte al Organizației Municipale Forța Dreptei Satu Mare. Această dualitate a sa, atât în calitate de avocat respectat, cât și de lider politic, demonstrează angajamentul său față de problemele comunității și dorința de a contribui la promovarea valorilor fundamentale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*