Daune morale pentru o profesoară criticată dur pentru că a depus mărturie în dosarul unui elev criminal: „Sunteţi o ruşine. Aveţi copii?”

O profesoară din Călărași, criticată dur într-un mesaj de pe Facebook după ce a depus mărturie într-un dosar de omor în care a fost trimis în judecată un elev al său, a cerut daune morale de 10.000 de euro. În primă instanță a primit daune morale 1 euro. În apel suma a fost majorată la 2.000 de euro. Urmează recursul.

Un cadru didactic, martor în dosarul unei triple crime comise de doi adolescenți de 17 ani, în Călărași, în anul 2018, obține daune morale de 2.000 de euro (sentința nu este definitivă) după ce a fost criticat pe Facebook de fiica uneia dintre victimele din dosarul de omor.

Concret, în dosarul în care cei doi adolescenți au fost trimiși în judecată pentru că au ucis un bărbat, o femeie și pe fiica lor, diriginta unuia dintre ucigași a fost citată ca martor în proces.

Considerând că profesoara „s-a dus cu o parte din elevii din clasă sa aducă în faţa judecătorului o mărturie favorabilă în favoarea criminalului”, fiica vitregă a uneia dintre femeile ucise de cei doi adolescenți a scris, pe Facebook, un mesaj dur la adresa cadrului didactic.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*