Cum își amenința un interlop concubina care dorea să încheie relația: ”Te tai bucăţi şi te bag în pungi şi îţi dau drumul în wc”

”Te tai bucăţi cu bucăţi şi te bag în pungi şi îţi dau drumul în wc, asta să transmiţi la poliţie că-ţi fac eu ţie”, au citit polițiștii pe telefonul unei femei care a mers să depună plângere împotriva concubinului agresiv. S-a întâmplat la Deva, în 2022, când femeia nu a mai rezistat la amenințările, șantajul și lovirile aplicate de bărbat și s-a hotărât să depună plângere.

Agresorul este un interlop local (Adrian B.), care își spune ”Lorentzo”, și care a agresat-o pe femeie de mai multe ori. ”Chiar și când organele de cercetare penală îi examinau telefonul mobil pe care aceasta l-a pus la dispoziție, inculpatul continua să-i trimită mesaje și să o apeleze de foarte multe ori, respectiv 75 de mesaje și aproximativ 10 apeluri telefonice”, se precizează în dosarul aflat în judecată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Între cei doi a început o relație amoroasă, în ianuarie 2022. Iniţial, relaţia dintre părţi a fost una bună, însă, la scurt timp, după aproximativ o lună de la debutul acesteia, bărbatul a început să manifeste un comportament necorespunzător faţă de persoana vătămată, în sensul că îi adresa cuvinte şi expresii jignitoare acesteia şi familiei sale.

Constatând schimbarea radicală de atitudine a partenerului, femeia a încercat să se îndepărteze de acesta şi să încheie relaţia dar Lorentzo nu a fost de acord și i-a adresat ameninţări cu moartea și acte de violență, ce urmau a fi îndreptate atât împotriva victimei, cât şi membrilor familiei acesteia, precum ”te tai bucăți, te omor, intru peste mă-ta în casă și o omor, te mierlesc, etc.”

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*