Cum a scăpat nevinovat un șofer judecat pentru omor din culpă după ce a călcat un pieton

Un șofer judecat pentru ucidere din culpă, după ce a călcat un pieton, cu autoutilitara pe care o conducea în București, a fost declarat nevinovat de Judecătoria Sectorului 1. Sentința poate fi atacată cu apel.

Judecătoria Sectorului 1 a pronunțat o primă sentință într-un dosar de ucidere din culpă în care a fost trimis în judecată șoferul unei autoutilitare care a accidentat mortal un pieton care a traversat strada prin loc nepermis.

Accidentul a avut loc în 18 noiembrie 2019, pe strada C.A. Rosetti din Sectorul 1 al Capitalei. Șoferul, aflat la volanul unei autoutilitare Renault, stătea la semafor. În momentul în care semaforul a arătat culoarea verde, șoferul a plecat de pe loc, iar la scurt timp de la plecarea de pe loc, șoferul a lovit un pieton care traversa strada prin loc nepermis. Practic, pietonul în vârstă de 80 de ani a fost călcat de mașină, fiindu-i zdrobit capul.

Soția victimei avea să declare la proces că în ziua accidentului ea și soțul său au plecat de acasă, cu un taxi, pentru a merge la restaurantul Trattoria Buongiomo din Sectorul 1. Femeia a declarat că după ce au coborât amândoi din taxi, au plecat la pas spre zona restaurantului, mergând pe trotuarul din partea dreaptă a străzii C.A. Rosetti, soţul său având în mână două pungi de cadou cu două sticle de vin.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*