Cum a scăpat după ce a omorât un om, în urma unui accident, având alcoolemie enormă

Un tânăr 32 de ani, judecat pentru ucidere din culpă, după ce a provocat un accident mortal având o alcoolemie de peste 2,3 la mie, a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare.

Sentința arată că tânărul a mai fost judecat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar aplicarea pedepsei a fost amânată.

O sentință definitivă pronunțată în cursul lunii februarie 2022 de Curtea de Apel Pitești arată cum a ajuns să omoare, urcându-se băut la volan, un șofer care a beneficiat de o sentință blândă într-un alt dosar de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Concret, în anul 2015, după ce a provocat un accident rutier intrând cu mașina într-un cap de pod, tânărul, în vârstă de 25 de ani la vremea respectivă, a fost testat pentru consumul de alcool, descoperindu-se că are o alcoolemie de 2,3 la mie în sânge.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal, iar în urma procesului a fost condamnat la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, ceea ce înseamnă că a rămas cu cazierul curat.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*