Cazul halucinant al asistentelor medicale care au ajuns să se bată din cauza unei farfurii cu mâncare

Un dosar din arhiva Judecătoriei Corabia scoate la iveală o situație halucinantă petrecută la stația de ambulanță din Corabia, unde o asistentă s-a ales cu dosar penal după ce a agresat-o pe o colegă care a acuzat-o că i-a furat farfuria cu mâncare din frigider.

O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanță Olt – stația Corabia a încheiat la finalul anului 2021 un acord de recunoaștere a vinovăției prin care i-a fost aplicată o amendă de 1.800 de lei (cu amânarea aplicării pedepsei) pentru că a agresat-o pe o colegă, tot asistentă, care a acuzat-o că i-a furat mâncarea.

Incidentul a avut loc la începutul anului 2021, în camera în care asistentele își schimbă ținutele de serviciu. Una dintre asistente (agresoarea) ieșea din tură, iar cealaltă (victima) intra în tură.

Furioasă că a fost acuzată de furtul unei farfurii cu mâncare din frigider, asistenta care ieșea din tură a agresat-o pe colega care i-a adus acuzațiile, provocându-i leziuni care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Victima agresiunii (asistenta căreia i-ar fi aparținut farfuria cu mâncare și care a lansat acuzațiile de furt) a arătat în plângerea depusă la Poliție că colega sa „a început să-i adreseze cuvinte jignitoare, iar când s-a așezat pe pat pentru a-și schimba pantalonii inculpata a împins-o în zona pieptului cu mâinile, după care a strâns-o de gât”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*