Bărbat lăsat în libertate după ce l-a băgat în spital pe fiul unei martore din dosarul în care fusese condamnat

Un bărbat de 36 de ani din Recea, județul Argeș, este cercetat în libertate după ce s-a răzbunat pe martorii dintr-un dosar în care, în urmă cu 8 ani, fusese condamnat pentru tâlhărie.

Fostul deținut l-a bătut pe fiul unei femei care a fost martor în acel dosar, victima având nevoie de cel puţin 11 zile de îngrijiri medicale.

Suspectul a fost în primă fază reţinut, după care s-a dispus cercetarea sa sub control judiciar pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

„În ziua de 18 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, şi au reţinut un bărbat de 36 de ani, din Recea. Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi agresat un alt bărbat, de 43 de ani, cauzându-i leziuni care au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 11-12 zile de îngrijiri medicale. În aceleaşi împrejurări, cel în cauză ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi pe o altă femeie, rudă a celui lovit, sub motivarea că aceasta a fost martor într-un dosar penal în care cel în cauză a fost condamnat”, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

În aceeaşi zi, bărbatul ar fi distrus şi un geam al unui bar din localitatea de domiciliu.

„După administrarea probatoriului, bărbatul de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, mai arată IPJ Argeș.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că suspectul a fost condamnat pentru tâlhărie în anul 2014, executând trei ani de închisoare.

După ce a fost eliberat, el a plecat din ţară, iar recent a revenit în România, unde l-a întâlnit pe fiul unei femei care a fost martor în dosarul în care a agresorul a fost condamnat. Pe bărbat l-a bătut, iar pe mama acestuia a ameninţat-o.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*