Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a fost amendat de către polițiști de trei ori, în doar câteva ore

ÎPS Teodosie a sfidat constant măsurile anti- COVID impuse de autorități. Azi însă chiar a făcut-o lată și a fost amendat de către polițiști de trei ori, în doar câteva ore.

Deși ar fi trebuit să se afle în carantină pentru că a intrat în contact cu o persoană cu COVID, el a oficiat slujba la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, apoi a participat la alte două evenimente: la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului, fiind amendat din nou de către polițiști, tot cu 1.000 de lei și la Centrul Eparhial Tomis la conferinţa ”România, vechea vatră a Europei”, susţinută în Sala Magna de către acad. prof. Constantin Barbu. Aici a fost amendat pentru a treia oară.

Arhiepiscopia a anunțat că IPS Teodosie va contesta amenzile, pentru că „sunt ilegale”.Valoarea totală a amenzilor primite este de 3.000 de lei.

Arhiepiscopul Tomisului fusese plasat în carantină de către Direcția de Sănătate Publică începând din 21 ianuarie deoarece intrase în contact cu persoană confirmată cu COVID-19, conform News.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*