Amenzi pe bandă rulantă la Satu Mare! Cerșetorii, dar și șoferii au fost luați în vizor de polițiști

Acțiune pentru respectarea normelor de conviețuire socială

În perioada 8-10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală, intervenind totodată la evenimentele semnalate de cetățeni.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de 22.835 de lei.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 10 septembrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 120 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 37.000 de lei. Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*