Agenți de pază trimiși în judecată după ce au bătut crunt un tânăr. Victima este acuzată de tentativă de omor

Mai mulți agenți de pază au fost trimiși în judecată pentru purtare abuzivă, după o bătaie pe care au aplicat-o unui tânăr în fața unui restaurant din centrul Aradului.

Tânărul bătut de bodyguarzi a fost trimis în judecată, la rândul lui, pentru tentativă de omor, fiind acuzat că l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, pe ștrandul Neptun, pe unul dintre agenții de pază care acum este trimis în judecată pentru purtare abuzivă.

Unul dintre agenții de pază trimis în judecată pentru purtare abuzivă are calitatea de parte vătămată în celălalt dosar, cel de tentativă de omor, aflat pe rolul Tribunalului Arad, iar ceilalți bodyguarzi sunt martori în același dosar.

Incidentul a avut loc în dimineața de 29 decembrie 2019 pe ștrandul Neptun. Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a susținut că un tânăr ar fi înjunghiat un agent de pază cu un cuțit în urma unor discuții care au escaladat. După ce ar fi comis fapta, tânărul a fugit de pe ștrand, fiind urmărit de bodyguardul pe care l-ar fi înjunghiat și de alți agenți de pază. Aceștia l-au ajuns pe tânăr în fața restaurantului McDonald’s, unde l-au lovit cu bastoanele, cu pumnii și picioarele. Scena bătăii a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate pe fațada restaurantului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad l-a trimis în judecată pe tânărul care l-ar fi înjunghiat pe bodyguard, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, procesul fiind în desfășurare la Tribunalul Arad, în timp ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad i-a trimis în judecată pe agenții de pază care l-au bătut pe tânăr, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*