Adrian Secureanu de la „Malaxa”, avertisment sumbru din instanță pentru „generali”: „Nu mai am nimic de pierdut! Eu am deja mormântul făcut!”

Florin Adrian Secureanu, fost manager al Spitalului Malaxa, spune că dosarul în care este acuzat de delapidarea unității medicale este rezultatul „unei operațiuni” realizată de „oameni deosebiți” care vor să îi facă rău. Acestora le transmite de pe treptele Tribunalului București un mesaj sumbru: Nu mai am nimic de pierdut. Eu am mormântul făcut, domnilor generali!”.

Dr. Secureanu este acuzat în acest dosar de o delapidare de peste 9 milioane de lei, acuzație pe care medicul o respinge categoric, luni, 27 iunie, după termenul de judecată.

„Sunt minciuni, niciodată nu am făcut așa ceva! Nu se pot deturna sume de bani dintr-un spital, oricât ai vrea! În spatele acestor operațiuni sunt niște oameni deosebiți, care îmi vor răul. (n.r.- Începe să se adreseze „oamenilor deosebiți”) Nu am ieșit niciodată la atac! Opriți-vă! Am înregistrări cu toți. Domnilor care mă hărțuiți, am dovezi cu tot ce vreți să-mi faceți. Toate au o limită! Voi merge până la capăt, că nu mai am nimic de pierdut. Eu deja am mormântul făcut, domnilor generali! V-am pupat!”, a declarat Florin Adrian Secureanu la ieșire din instanță.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*