Acțiunea oamenilor legii sătmăreni pentru respectarea normelor de conviețuire socială    

În perioada 16-18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 222 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de aproximativ 63.000 de lei.     

  • Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 16-18 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 250 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 84.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 24 de conducători auto.

Sursa: Dincolo de Sport

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*