Acțiune a plițiștilor din Satu Mare pentru respectarea normelor de conviețuire socială    

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de 3100 de lei.

  •         Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 19 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 120 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 33.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în 7 cazuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*