A devenit o modă. Conducători auto sătmăreni aflați sub influența substanțelor psihoactive, cercetați de polițiști

La data de 23 august a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe Drumul Județean 195, în localitatea Medieșu Aurit, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 31 de ani, din Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu un mijloc tehnic certificat, pentru depistarea eventualelor substanțe psihoactive în organism, fiind indicat un rezultat pozitiv pentru tetrahidrocanabinol și metamfetamină. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La aceeași dată, în jurul orei 03.45, polițiștii rutieri au oprit, pe strada C.A. Rosetti din municipiu, un tânăr de 21 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

Procedura de testare antidrog a indicat faptul că tânărul s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, denumite tetrahidrocanabinol și cocaină, acesta fiind condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*