5Gang și Selly au deranjat examenul de Barou din București

Partea amuzantă este că Selly spune că e vina celor care au organizat “acel examen” (n.r. Baroul București) pentru că nu s-au interesat dacă există și alte evenimente mai au loc la Romexpo în acel moment însă examenul a fost anunțat încă de la începutul lunii iunie de către Instituție – AICI.

Candidații la examenul de Barou din acest an au avut parte de spectacol nedorit la Romexpo și asta pentru că pe lângă examenul la care participau a mai avut loc și un eveniment cu mașini și muzică – European Car Festival.

Tinerii s-au plâns că nu s-au putut concentra din cauza gălăgiei și cer reluarea examenului. Plângerile au început să curgă pe grupul Admitere Barou de pe Facebook, cu mii de membri, potrivit clujust.ro.

Pe lângă zgomotul de motoare turate și cauciucuri abuzate, în timpul examenului a avut probleme de sunet și trupa 5Gang, care a avut seara concert la Romexpo. Vlogerul Selly, fondatorul trupei 5Gang, a reacționat la întreaga situație printr-o serie de „story-uri” pe Instagram.

Mi se pare complet nedrept față de cei care au dat examenul de Barou. Fără să vreau am fost cumva implicat în situația asta. Noi am avut probe de sunet pe la 2 și un pic. Alți organizatori închiriaseră un pavilion pentru un eveniment cu drifturi. Era foarte zgomotos, sunet de drifturi, înțeleg că s-a declanșat și o alarmă de incendiu din cauza fumului. Noi nu aveam habar, am aflat abia după ce s-au terminat probleme. Studenții de la Drept dădeau examenul de Barou. Mi se pare complet iresponsabil din partea celor care au organizat acel examen să nu se intereseze ce alte evenimente aveau loc la Romexpo în acel moment. Organizatorii evenimentului nostru și noi, formația, nu am fost deloc informați despre faptul că se dădea examen acolo. Dacă am și știut – și îmi pare foarte rău că nu am știut – am fi făcut tot posibilul să amânăm acele probe”, afirmă Selly. (poze preluate de pe contul de Facebook oficial și public al cântărețului)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*