FOTO. Un sătmărean și-a transformat locuința într-un depozit de droguri de mare risc

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată (două acte materiale).

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, domiciliat în Municipiul Satu Mare, după ce acesta a comercializat cantitatea de 100 grame de amfetamină, în schimbul sumei de 1.800 de euro.

Acțiunea a fost urmată de punerea în aplicare a unui mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Satu Mare în urma căreia au fost descoperite și ridicate 15 doze de substanţă pulverulentă de culoare albă, învelite în folie de aluminiu şi un număr de 3 pungi din material plastic cu conţinut de substanţă pulverulentă de culoare albă, despre care inculpatul a arătat că sunt „speed” în amestec cu cafeină, droguri pe care le-ar fi primit din afara țării.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante.

”Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, spun procurorii DIICOT.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*