Un oșan a făcut prăpăd, acum e cercetat. A distrus un triciclu și și-a incendiat mașina

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din localitatea Vama, ar fi avut loc un conflict între două persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 53 de ani ar fi fost agresat fizic, în stradă, de către un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, care i-ar fi distrus și triciclul electric, în valoare de 3000 de lei.

La scurt timp după incident, în aceeași seară, bărbatul de 37 de ani și-ar fi incendiat autoturismul personal, care era parcat pe marginea unei străzi din aceeași localitate.

În urma administrării materialului probator în cauză, la data de 26 iulie a.c., a fost dispusă, față de bărbat, măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*