Profesorul-criminal Dan Păcurariu a murit în pușcărie. Cum se disculpa la 20 de ani de la uciderea studentei Mihaela Fulga

Dan Păcurariu, profesorul-criminal care și-a ucis iubita în 1997, a murit în pușcărie, unde executa pedeapsa de 18 ani pentru crimă, fiind înmormântat într-un cimitir din Giurgiu, în prezența a cinci persoane. Păcurariu a murit după executarea a 3 ani din condamnarea primită pentru omor, de care urma să scape abia în 2027, deoarece avea peste 60 de ani.

Păcurariu a fost trimis în judecată și condamnat la 20 de ani după ce a ucis-o pe Mihaela Fulga, pentru care acesta dezvoltase o obsesie pe vremea când tânăra era studentă, anchetatorii descoperindu-i într-o cameră un „altar” cu obiecte care îi aminteau de victimă sau de numele ei: lănțișoare, telefonul mobil sau decupaje ale ambalajelor comerciale unor produse comerciale „Fulga”.

Profesorul-criminal de la Universitatea Hyperion a intrat în „galeria” sumbră a cazurilor de omor din Bucureștiul anilor 90. În ciuda faptului că numeroase probe îl indicau pe Dan Păcurariu ca fiind ucigașul Mihaelei Fulga – fostă studentă a acestuia, profesoară la data faptei – acesta a fost deferit justiției și condamnat după două decenii.

Dan Păcurariu a murit în 2021 la Penitenciarul Giurgiu, acolo unde executase mai puțin de 3 ani din condamarea definitivă, potrivit Aktual24.ro, care citează surse din anturajul criminalului.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*