O șoferiță cu Lamborghini, prinsă cu 187 km/h a primit o lecția la procesul prin care a cerut recuperarea permisului

O șoferiță amendată cu 1.300 de lei și lăsată fără permis după ce a fost prinsă pe A2, la volanul unui Lamborghini, cu 187 km/h, a contestat sancțiunea în instanță. Judecătorul a menținut sancțiunea arătând că șoferița a dat dovadă de „o atitudine de indiferență față de dispozițiile legale”.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Fetești, o șoferiță amendată și lăsată fără permis din cauza vitezei a contestat procesul-verbal de contravenție arătând că „nu circulase cu mai mult de 50 km/h peste viteza maximă admisă”.

De asemenea, în cadrul procesului șoferița a cerut să se verifice buletinul de verificare metrologică a aparatului radar, dar și calitatea de operator radar a agentului constatator. În plus, șoferița lăsată fără permis a reclamat faptul că fapta pentru care a fost amendată este insuficient descrisă. „Deși se apreciază că petenta nu ar fi respectat viteza de mers, nu se precizează în concret poziţia acesteia pe A2 cu indicarea km, menţionându-se doar că a condus auto…pe A2”, s-a mai arătat în dosarul de la instanță.

Reclamanta i-a mai cerut judecătorului ca în cazul în care menține procesul-verbal să transforme amenda în avertisment.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*