Maseur arestat după ce a pipăit clientele în timpul procedurilor medicale: ”Are probleme de vedere”

Un maseur din Băile Felix a fost arestat după ce mai multe cliente l-au acuzat că le-a pipăit în timpul recuperării medicale de la spitalul din localitate. Deși bărbatul a încercat să invoce o greșeală bazată pe problemele de vedere, procurorii au decis că nu a fost o întâmplare.

Asistentul medical balneofizioterapeut la Departamentul Masaj din cadrul Spitalului de Recuperare din Băile Felix a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată. Cinci femei l-au acuzat că, în timpul procedurilor medicale, a ajuns cu mâinile în zone nepermise.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.M.C. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, totul cu aplicare art. 38 al. 1 C.p.. pe o durată de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis în baza prezentei încheieri”, se arată în minuta instanței, potrivit publicației Bihon.

Una dintre femei a reclamat că a fost agresată de patru ori, o altă tânără a susținut în fața anchetatorilor că a fost agresată de cinci ori, o alta spune că de două ori maseurului i-ar fi ajuns mâinile în zonele intime. O altă femeie a reclamat că în timpul masajului i-a atins o dată sânii, iar cea din urmă femeie care l-a reclamat susține că a agresat-o de patru ori. În fața anchetatorilor, el a susținut că le-a atins pe femei în anumite zone pentru că are probleme de vedere. Același lucru l-a declarat și o polițistă, pacientă a Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, arată sursa citată.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*